Сторінки

понеділок, 4 липня 2022 р.

"Активний парк" - в Новороманівському ліцеї

 "Активний парк" - в Новороманівському ліцеї

«Активні парки» - це можливість без тренажерів, без персонального тренера, займатись фізичними навантаженнями разом з нашими олімпійськими чемпіонами, разом з зірками українського спорту, з сучасними зірками нашого телебачення та естради.

В рамках Проєкту Президента України «Здорова Україна», який має на меті організацію оздоровчої активності для подовження тривалості життя населення, в Новороманівському ліцеї  відбулася презентація соціального проєкту «Активні парки - локації здорової України».



«Активні парки – локації здорової України» складаються з таких елементів інфраструктури, як: «шведська» стінка, комплекс турніків, гімнастичні бруси, лавка для виконання динамічних вправ, зона для занять фітнесом (вільний простір), координаційна лінія. Кожна група цих елементів позначена QR-кодом, за яким відкривається додаток з відеотренуваннями, які проводять зірки кіно та шоу-бізнесу, чемпіони з різноманітних видів спорту, топові блогери країни, олім
пійці, представники міністерств і навіть Президент України.
______________________

Координатор продемон Грибєнчиков І.І. продемонстрував спортивну локацію, яка оснащена QR кодами, завдяки яким є можливість відкрити для себе легкі та цікаві вправи для всього тіла.














1 коментар: