Сторінки

субота, 30 березня 2024 р.

Семінар вчителів української мови та літератури Брониківської громади відбувся 26 березня на базі Новороманівського ліцею.

25 березня 2024 року на базі Новороманівського ліцею відбувся практичний семінар «Сучасний урок – компетентнісний аспект» для вчителів української мови та літератури, який мав на меті вдосконалити педагогічну майстерність, обмін досвідом та кращими практиками викладання предметів гуманітарного циклу.

                           

Учасники семінару мали можливість познайомитися з навчальним закладом, який презентувала директор ліцею Валентина НАЙДЮК.
Захід охоплював широкий спектр тем, актуальних для вчителів мови. Серед них: «Компетентнісне навчання: теорія, вимоги, практика» (вчитель Оксана ЧЕРНИШ), «Електронний освітній ресурс KM MEDIA ED PROFI на уроках української мови та літератури в 5 класі НУШ» (вчитель Валентина МІЩУК), Методичний стендап «Сучасна українська література в контексті вивчення граматики української мови та підготовки до НМТ» (вчитель Тетяна КАЛІНЧЕНКО). Релаксаційну паузу провела практичний психолог Валентина ТОРУЦЬКА.
Семінар пройшов у атмосфері творчості та співпраці. Кожен з учасників семінару отримав для себе багато цікавого та корисного для подальшого впровадження у власний досвід.











Немає коментарів:

Дописати коментар