Сторінки

пʼятниця, 3 травня 2024 р.

Екскурсія для 5 і 6 класів в м.Звягель

у четвер 2 травня 2024 р. для учнів 5 і 6 класів було організовано екскурсію в м. Звягель: відвідали пожежну частину, стару фортецю, підземелля, прогулялися площею ім. Лесі Українки. Отримали важливу і цінну інформацію про історію міста, неймовірні емоції, круті фото на згадку.

Чим займаються рятувальники? Чому пожежний автомобіль такий великий? Через що стаються пожежі? Чому не можна бавитись із сірниками?
Відповіді на ці та ще багато різних запитань отримали сьогодні учні Новороманівського ліцею завітавши на пізнавальну безпекову екскурсію до пожежно-рятувального підрозділу в місті Звягель.
Фахівці ДСНС розповіли все про свою професію та наголосили дітям на дотриманні вимог пожежної безпеки. Крім того, дехто ще й спробував себе у ролі справжнього рятувальника

Тепер ми точно впевнені, що діти будуть більш свідомо ставитись до власної безпеки та матимуть корисні безпекові знання.

Дякуємо за оранізацію екскурсійної поїздки класному керівникові 5 класу Валентині Вікторівні Міщук і класному керівникові 6 класу Наталії Павлівні Туринській.











Немає коментарів:

Дописати коментар