Сторінки

пʼятниця, 3 травня 2024 р.

День Цивільного Захисту в Новороманівському ліцеї

 День ЦЗ в Новороманівському ліцеї було проведено 30  квітня 2024 р.

Розпочали із загальношкільної лінійки, під час якої відповідальна за ЦЗ в ліцеї заступник директора Людмила Данильчук оголосила про план проведення дня цивільного захисту: лекція із надання першої домедичної допомоги, майстер - клас із плетіння маскувальної сітки, квест для команд 7 - 10 класів, та опрацювання навичок безпечної поведінки під час надзвичайних ситуацій для усіх учасників освітнього процесу.




Майстер-клас з Навчання Населення Навичкам Першої Допомоги для учнів Новороманівського ліцею Брониківської сільської ради провели волонтери Червоний Хрест Звягель. Учні 8 - 11 класів дізналися, як надати Першу допомогу в кризових ситуаціях та почули інформацію про діяльність Звягельської міськрайонної організації та волонтерство.




Волонтер з перших днів війни Світлана Демянчук (разом зі своїми "Бджілками" плетуть сітки в Палаці Культури в Звягелі) , показала майстер - клас із плетіння маскувальних сіток, продемонструвала маскувальні костюми та головні убори для воїнів, а також справжній дрон!







Учні 1 - 6 класів ознайомлювалися та повторювали правила безпечної поведінки в надзвичайних ситуаціях, малювали малюнки із відповідної тематики.

Учні 7 - 11 класів, які не були задіяні в квесті, опрацьовували навички безпечної поведінки в надзвичайних ситуаціях, а також готували тематичні плакати.

































Немає коментарів:

Дописати коментар